Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

Εγγραφή στο Newsletter

Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εσείς καταχωρείτε στην ιστοσελίδα μας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία (Newsletter).
Μόλις κάνετε την εγγραφή σας στο Νewsletter, λαμβάνετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και στη συνέχεια θα λαμβάνετε τα ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία και τις ενημερώσεις μας.
Για να σταματήσετε να λαμβάνεται Newsletters θα πρέπει να διαγραφείτε από τη λίστα.

Νομικό Πλαίσιο
Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων είναι η αποστολή του Newsletter. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτή είναι η συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1α του ΓΚΠΔ, στην οποία βασιζόμαστε για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε εσείς. Ωστόσο, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα να διαγράφονται τα στοιχεία σας.

Επιπλέον και ανά πάσα στιγμή, έχετε το δικαιώματα πρόσβασης στα δεδομένα σας, για διορθώσεις (αν είναι ανακριβή ή ελλιπή), διαγραφή (εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας), περιορισμού της επεξεργασίας υπό προϋποθέσεις, καθώς και υποβολής καταγγελίας.

Χρονικό Διάστημα
Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα παραμένετε εγγεγραμμένοι στη λίστα αποδεκτών μας και τα διαγράφουμε σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής σας. Για να διαγραφείτε από τη λίστα μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο "Διαγραφή" που θα υπάρχει στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού μας δελτίου (Newsletter) ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω του οποίου θα ζητάτε να διαγράψουμε την καταχώρησή σας.

Κοινοποίηση
Δεν κοινοποιούμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα καταγράφονται σε ξεχωριστή βάση εκτός του διαχειριστικού περιβάλλοντος της ιστοσελίδας. Ως εκ τούτου τα δεδομένα σας είναι προσβάσιμα μόνο από εμάς στην Tountas Constructions.

Copyright © 2019   Τούντας Κατασκευαστική   All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.