Πωλήσεις Διαμερισμάτων

Λαμπρινή - Αθήνα

Συρακουσών 68 & Ανδριτσαίνης 28
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Λαμπρινής, επί των οδών Συρακουσών 68 και Ανδριτσαίνης 28. Πρόκειται για νέο γωνιακό εξαώροφο κτίριο κατοικιών σε εξαιρετικά προνομιακή θέση εξασφαλίζοντας απεριόριστη θέα στο κατάφυτο πάρκο Φειδά. Περιλαμβάνει συνολικά δέκα (10) διαμερίσματα, για καθένα από τα οποία προβλέπονται θέση στάθμευσης και αποθήκη με αυτόνομο ρεύμα.

Λαμπρινή - Αθήνα

Αμυκλών 46

Το κτίριο βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή της Λαμπρινής, επί της οδού Αμυκλών 46. Πρόκειται για νέο εξαώροφο κτίριο κατοικιών πλησίον του κατάφυτου πάρκου Φειδά. Περιλαμβάνει συνολικά έντεκα (11) διαμερίσματα, για καθένα από τα οποία προβλέπονται θέση στάθμευσης και αποθήκη.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τούντας Κατασκευαστική
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2019 - Τούντας Κατασκευαστική - All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.