ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προγράμματα Επιδοτήσεων

• Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών, τη σύνταξη προτάσεων για χρηματοδότηση από επενδυτικά προγράμματα και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των Ανανεώσιμων Μορφών Ενέργειας.

• Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για να μάθετε αν μπορείτε να ενταχθείτε σε κάποιο πρόγραμμα (το μόνο που χρειάζεται είναι ο κωδικός δραστηριότητας –ΚΑΔ- της επιχείρησης), αλλά και για να σας παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση και κάθε εξειδικευμένη πληροφορία που αφορά τη δεδομένη επιδότηση. Αναλαμβάνουμε την υποβολή και υποστήριξη του φακέλου και την επίβλεψη υλοποίησης του έργου μετά την έγκριση της πρότασης.

TO NEO EΣΠA 2014-2020

Τον Σεπτέμβριο του 2015 αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα συνολικού ύψους 4,67 δισ. ευρώ, το οποίο θα αφορά σε υποδομές και εξοικονόμηση ενέργειας, έρευνα και καινοτομία, τουρισμό και ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το νέο τομεακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ (2014-2020) με τον υψηλότερο από ποτέ προϋπολογισμό δίνει την ελπίδα να «ζωντανέψει» η αγορά και να «ξεπαγώσει» η επιχειρηματικότητα. Πρόκειται για το «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ), το οποίο απευθύνεται στο σύνολο της χώρας.

Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, όλες οι δράσεις που θα βγουν στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου θα έχουν ποσοστό κάλυψης της επιχορήγησης στο 100% από ευρωπαικούς πόρους (αντί του 95% που ήταν πρίν).

Η «μερίδα του λέοντος» θα απορροφηθεί από τις λιγότερο αναπτυγμένες περιφέρειες της χώρας, ενώ οι περισσότερο αναπτυγμένες περιφέρειες Αττική και Νότιο Αιγαίο θα απορροφήσουν το 21% του προϋπολογισμού – περίπου 990 εκατ. ευρώ.

Αυτό που προέχει, είναι να εξειδικευτεί ο εφαρμοστικός νόμος για τη διαχείριση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ, ο οποίος έχει ψηφιστεί στα τέλη του 2014.

Υπενθυμίζεται πως το ΕΠΑνΕΚ επικεντρώνεται σε 9 τομείς αιχμής, όπως: αγροδιατροφή-βιομηχανία τροφίμων, ενέργεια, εφοδιαστική αλυσίδα, πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, περιβάλλον, τουρισμός, τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνιών (ΤΠΕ), Υγεία και υλικά-κατασκευές.

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για να μάθετε αν μπορείτε να ενταχθείτε σε κάποιο πρόγραμμα (το μόνο που χρειάζεται είναι ο κωδικός δραστηριότητας –ΚΑΔ- της επιχείρησης), αλλά και για να σας παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση και κάθε εξειδικευμένη πληροφορία που αφορά τη δεδομένη επιδότηση. Αναλαμβάνουμε την υποβολή και υποστήριξη του φακέλου και την επίβλεψη υλοποίησης του έργου μετά την έγκριση της πρότασης.

Copyright © 2019   Τούντας Κατασκευαστική   All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.