ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οικοδομικές άδειες

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της ανέγερσης του σπιτιού σας και εγγυόμαστε ποιότητα, οικονομία και τη μικρότερη δική σας εμπλοκή σε όλη τη διαδικασία.
Αν σκέφτεστε να χτίσετε σπίτι επισκεφτείτε το Τεχνικό Γραφείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Κατοικίες – Εξοχικές μονοκατοικίες
Το σπίτι μας αποτελεί το χώρο που εξασφαλίζει άνεση και ευκολία στην καθημερινή μας ζωή και μας γεμίζει με αίσθηση ασφάλειας και χαλάρωσης. Το Τεχνικό Γραφείο μας αντιλαμβάνεται τη σημασία αυτή και εξασφαλίζει με το σωστό σχεδιασμό ή επανασχεδιασμό της κύριας κατοικίας σας ή της εξοχικής σας μονοκατοικίας τις ιδανικές λύσεις για εσάς.

Ενεργειακά αυτόνομες κατοικίες
Τα ενεργειακά σπίτια σχεδιάζονται έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τις ενεργειακές τους ανάγκες. Χρησιμοποιούν κυρίως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συμπληρωματικά μορφές ενέργειας με χαμηλό κόστος και ελάχιστές επιπτώσεις στο περιβάλλον, συνεισφέροντας στην αυτάρκεια της οικίας ενεργειακά.

Έξυπνες κατοικίες
Οι έξυπνες κατοικίες χρησιμοποιούν συστήματα αυτοματισμού για τη διαχείριση της λειτουργίας όλων των οικιακών εγκαταστάσεων από μία συσκευή εντός σπιτιού ή από απόσταση. Τα συστήματα αυτόματου ελέγχου προσφέρουν ευκολία, άνεση, ασφάλεια και κυρίως εξοικονόμηση ενέργειας.

Copyright © 2019   Τούντας Κατασκευαστική   All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.