Πωλήσεις Διαμερισμάτων

Γαλάτσι

Πανδώρας 18
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

Η νέα μας πολυκατοικία βρίσκεται στο πιο κεντρικό και συνάμα ήσυχο σημείο του Δήμου Γαλατσίου, επί της οδού Πανδώρας αρ. 18. Πρόκειται για νέο εξαώροφο κτίριο πολυτελών οροφοδιαμερισμάτων με ιδανικό προσανατολισμό, Ενεργειακής κλάσης Α+. Βρίσκεται λίγα βήματα από την μελλοντική κεντρική στάση της Γραμμής 4 του Μετρό Γαλατσίου και μια ανάσα από την αγορά της Λεωφόρου Βείκου, της οδού Τράλλεων αλλά και της πλατείας Μανώλη Γλέζου.
Περιλαμβάνει συνολικά έξι (6) πολυτελή οροφοδιαμερίσματα 111τ.μ. υψηλών προδιαγραφών για κάθε ένα από τα οποία προβλέπεται μία θέση στάθμευσης και μία αποθήκη.

Γαλάτσι

Ευριπίδου 20
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

Το κτίριο βρίσκεται στο Δήμο Γαλατσίου επί της οδού Ευριπίδου αρ.20. Πρόκειται για νέο εξαώροφο κτίριο υψηλών προδιαγραφών Ενεργειακής κλάσης Α++ το οποίο βρίσκεται σε μια απόλυτα ήσυχη οδό, μια ανάσα από την αγορά της Λεωφόρου Βεΐκου καθώς και των μελλοντικών στάσεων του Μέτρο Γαλατσίου. Περιλαμβάνει συνολικά δέκα (10) κατοικίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε μια από τις οποίες προβλέπεται θέση στάθμευσης και αποθήκη με αυτόνομο ρεύμα.

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας .
Τούντας Κατασκευαστική
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2019   Τούντας Κατασκευαστική   All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.