Πωλήσεις Διαμερισμάτων

Νέα Σμύρνη - Αθήνα

Μηδείας 6 & Νίκαιας 29
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, επί των οδών Μηδείας 6 και Νίκαιας 29. Πρόκειται για νέο γωνιακό επταώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών Ενεργειακής κλάσης Α+, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή θέση. Περιλαμβάνει συνολικά οκτώ (8) κατοικίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε μία από τις οποίες προβλέπεται θέση στάθμευσης και αποθήκη με αυτόνομο ρεύμα.

Λαμπρινή - Αθήνα

SOLD OUT

Συρακουσών 15
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

Το κτίριο βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή της Λαμπρινής, επί της οδού Συρακουσών αρ.15. Πρόκειται για νέο οκταόροφο κτίριο υψηλών προδιαγραφών το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή θέση, μία ανάσα από την αγορά και το πάρκο-πλατεία του Αγίου Ανδρέα. Περιλαμβάνει συνολικά έξι (6) διαμπερή οροφοδιαμερίσματα και μια (1) διαμπερή μεζονέτα με αποκλειστική χρήση δώματος, για καθένα από τα οποία προβλέπεται θέση στάθμευσης και αποθήκη.

Λαμπρινή - Αθήνα

Συρακουσών 68 & Ανδριτσαίνης 28
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

SOLD OUT
Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Λαμπρινής, επί των οδών Συρακουσών 68 και Ανδριτσαίνης 28. Πρόκειται για νέο γωνιακό εξαώροφο κτίριο κατοικιών σε εξαιρετικά προνομιακή θέση εξασφαλίζοντας απεριόριστη θέα στο κατάφυτο πάρκο Φειδά. Περιλαμβάνει συνολικά δέκα (10) διαμερίσματα, για καθένα από τα οποία προβλέπονται θέση στάθμευσης και αποθήκη με αυτόνομο ρεύμα.
Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας .
Τούντας Κατασκευαστική
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2019   Τούντας Κατασκευαστική   All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.