Πωλήσεις Διαμερισμάτων

Γαλάτσι

Αφαίας 3
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

Το κτίριο βρίσκεται στο Δήμο Γαλατσίου επί της οδού Αφαίας αρ. 3. Πρόκειται για νέο οκταώροφο κτίριο υψηλών προδιαγραφών Ενεργειακής κλάσης Α+ το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή θέση, μία ανάσα από την αγορά της Λεωφόρου Βείκου καθώς και της μελλοντικής στάσης του Μετρό Γαλατσίου. Περιλαμβάνει συνολικά επτά (7) κατοικίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε μια από τις οποίες προβλέπεται θέση στάθμευσης και αποθήκη με αυτόνομο ρεύμα.

Γαλάτσι

Νιόβης 10 & Ανδριτσαίνης 65
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

Το κτίριο βρίσκεται στο Δήμο Γαλατσίου επί των οδών Νιόβης αρ.10 και Ανδριτσαίνης αρ. 65 . Πρόκειται για νέο οκταώροφο κτίριο υψηλών προδιαγραφών Ενεργειακής κλάσης Α+ το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή θέση καθώς εξασφαλίζει σε όλα τα διαμερίσματα του, απεριόριστη θέα στο κατάφυτο πάρκο Νιόβης. Το κτίριο βρίσκεται επίσης μία ανάσα από την αγορά της Λεωφόρου Βείκου καθώς και της μελλοντικής στάσης του Μετρό Γαλατσίου. Περιλαμβάνει συνολικά έντεκα (11) κατοικίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε μια από τις οποίες προβλέπεται θέση στάθμευσης και αποθήκη με αυτόνομο ρεύμα.

Νέα Σμύρνη - Αθήνα

Μηδείας 6 & Νίκαιας 29
(Υπό ανέγερση πολυκατοικία)

Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, επί των οδών Μηδείας 6 και Νίκαιας 29. Πρόκειται για νέο γωνιακό επταώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών Ενεργειακής κλάσης Α+, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή θέση. Περιλαμβάνει συνολικά οκτώ (8) κατοικίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε μία από τις οποίες προβλέπεται θέση στάθμευσης και αποθήκη με αυτόνομο ρεύμα.

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας .
Τούντας Κατασκευαστική
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2019   Τούντας Κατασκευαστική   All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.